Geniet twee dagen van Appelpop. Boek een overnachting op de festivalcamping.
Pendelbussen vervoeren jou van de camping naar het festivalterrein en terug.

Reserveer vanaf nu je tickets voor DE festivalcamping tijdens Appelpop 2024. Wil je niet twee nachten maar alleen van zaterdag op zondag blijven overnachten? Dat kan dit jaar ook!

Zo lang is het nog wachten tot Appelpop 2024:

2024/09/13 17:00:00

Blijf overnachten op de festivalcamping

Uiteraard kun je dit jaar weer twee nachten blijven slapen op de camping. Nieuw dit jaar: de mogelijkheid om één nacht te blijven slapen, de nacht van zaterdag op zondag. 
Bestel je het standaard ticket? Dan geldt het volgende:

  • Je neemt je eigen tent, caravan of camper mee.
  • Gebruik van het sanitair is gratis.
  • Het vervoer tussen station Tiel Passewaaij en camping (en tussen camping en festival) inbegrepen.
  • Parkeren bij de camping is mogelijk (tegen meerkosten)
  • Een of twee keer ontbijten is mogelijk (tegen meerkosten)

Je kunt met de auto komen maar met het openbaar vervoer is ook mogelijk. Alleen vrijdag rijden er bussen vanaf 16:00 uur tot 21:00 uur die jou van station Tiel Passewaaij naar de camping brengen. De pendelbussen rijden het hele weekend heen en weer tussen de camping en het festivalterrein. Op zondag (tussen 10:00 en 13:00 uur) brengt de bus je weer naar het station.

Appelpop is op 13 en 14 september 2024.

Ook dit jaar ben je van harte welkom op Camping in den Boomgaard vanaf vrijdag 13 september tot en met zondag 15 september!

Je kunt nu al je overnachtingen boeken. Alleen via deze site is het mogelijk om de boekingen te plaatsen. De camping heeft een overeenkomst met Krol Reizen omdat zij de buspendeldienst verzorgen van het station naar de camping en van de camping naar het festivalterrein. Bel je zelf naar de camping, dan word je doorverwezen naar deze boekingssite.

Blijf op de hoogte, meld je aan voor de nieuwsbrief

Reviews

Hoe vond je je verblijf op de festivalcamping? Vertel het ons en anderen!

top

Rated 5,0 out of 5
19 maart 2024

altijd gezellig zeker de moeite waard om te gaan als je geen stress wilt leuke andere mensen om te ontmoeten. leuke verhalen meegenomen naar huis. hele leuke camping lekker meer om in te zwemmen aardige personeel als goed gereld.

Maaren van Dijk

Alvast in de stemming komen? Bekijk de promovideo!